Het laatste nieuws

donderdag 12 september 2019

Ferney Insperience Dag 4 september 2019

Dé dag voor leden en leveranciers van Ferney vond dit jaar plaats op woensdag 4 september. Het delen van visie en kennis over de veranderingen in de markt werd opnieuw centraal gesteld onder een nieuw thema: bouwlogistiek en circulariteit.

Het decor voor deze inspirerende dag was de campus van de TU Delft.  Op deze locatie werd de dag geopend door gastsprekers Herman van Bolhuis, Nienke Sijtsma en Marc van der Heijden.

Na een boeiend ochtendprogramma en een goed verzorgde lunch, was het tijd om de campus van de TU Delft te verkennen. Onder begeleiding van studenten begon de rondleiding op The Green Village; een proeftuin voor duurzame innovaties. Vervolgens werd de Bouwcampus bezocht met stops bij het Waterlab, het Constructielab, de Dreamhall en de Dode Kamer.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd de dag gezamenlijk afgesloten in het Lijm & Cultuurhuis. Hier bedankte Algemeen Directeur Han Jenster de aanwezigen voor hun komst en daarnaast de organisatie voor wederom een inspirerende dag!

Nieuws overzicht