Het laatste nieuws

zaterdag 1 januari 2022

Ferney goed van start in 2022

Ferney goed van start in 2022!

Ondanks de coronapandemie heeft Ferney een uitstekend jaar achter de rug. In 2022 gaat Ferney alvast weer goed van start met de aansluiting van het nieuwe lid Timber and Building Supplies Holland NV.

2021 is afgesloten met een overall index van 115 op zowel de A-merken als de eigen merken. De totale omzet bedroeg 355 miljoen euro, waarvan 30 miljoen omzet in eigen merken. Interim directeuren Robbert de Jong en Mark Schipper verwachten in 2022 de buitengewoon positieve omzetontwikkeling voort te kunnen zetten.

Naast de aansluiting van TABS zullen de nieuwe directie en een nieuw strategisch plan hier in het komend jaar een belangrijke bijdrage aan leveren.

Ferney staat in de tussentijd zeker niet stil. Er wordt hard gewerkt aan de oplevering van FerneyNet 2.0, een vernieuwde bestelomgeving exclusief voor leden van Ferney. Daarnaast zullen leden in het komend jaar gebruik maken van een verder geprofessionaliseerde Business Intelligence omgeving, waarin zij hun omzetten bij diverse leveranciers gedetailleerd kunnen bekijken. In 2022 wordt ook ingezet op aansluiting van de Ferney leden bij EZ-Pim en zal een start worden gemaakt met een bonus managementsysteem ten behoeve van de leden.

Ferney blijft vooruit kijken en verder bouwen!

Nieuws overzicht