Het laatste nieuws

woensdag 1 februari 2023

Stage lopen bij Ferney: “ Echt aan de slag met marketing!”

Voor zijn studie Business Studies bij Inholland vervulde Gijs zijn 3e jaars meewerkstage bij Ferney. “Dit had ik nog niet eerder ervaren als MBO’er, om serieuze verantwoording met een deadline te hebben."

Lees alles over de stage van Gijs via onderstaande knop.

Lees meer...

dinsdag 25 oktober 2022

XML EDI berichten van Ferney gecertificeerd

Met trots laten we weten dat de XML EDI berichten van Ferney recent zijn gecertificeerd. De certificaten voor de order, de orderbevestiging, het verzendbericht en de factuur bevestigen de naleving van de DICO Standaard volgens de door Ketenstandaard gestelde eisen.

Lees meer...

dinsdag 18 oktober 2022

FernEvent terug van weggeweest!

Na heel wat uitstel en ook afstel door corona, kon na vier jaar eindelijk het FernEvent op 12 oktober jl. weer plaatsvinden. De Ferney beurs in Expo Houten werd goed bezocht en de deelnemers hadden er merkbaar zin in!

Lees meer...

vrijdag 16 september 2022

Ferney Insperience Dag 2022

Op 8 september jl. vond de Ferney Insperience Dag plaats, die dit jaar samen met E/D/E werd georganiseerd. Ondanks de 100% regen voorspelling lieten de deelnemers het  niet afweten, chapeau! De ochtend bestond uit inspirerende gesprekken tussen leden en leveranciers, gevolgd door een zonnige middag met sportieve activiteiten. 

Lees meer...

donderdag 9 juni 2022

Stef Wildenburg zwaait af na 49 jaar

op 1 augustus 1973 trad Stef Wildenburg op 18-jarige leeftijd in dienst bij Uniferro als ’administratieve kracht voor het maken van kostprijscalculaties en het samenstellen van fakturen’.

Lees meer...

dinsdag 26 april 2022

Gert Rademaker start als nieuwe Algemeen Directeur van Ferney

Per 1 juli a.s. start Gert Rademaker als de nieuwe Algemeen Directeur van Ferney.

Lees meer...

zaterdag 1 januari 2022

Ferney goed van start in 2022

Ondanks de coronapandemie heeft Ferney een uitstekend jaar achter de rug. In 2022 gaat Ferney alvast weer goed van start met de aansluiting van het nieuwe lid Timber and Building Supplies Holland NV.

Lees meer...

donderdag 23 december 2021

Ferney groeit door met de aansluiting van TABS

Per 1 januari 2022 treedt Timber and Building Supplies Holland NV (TABS) toe als lid van Ferney.

 

Lees meer...

donderdag 23 december 2021

Ferney 30 jaar!

Eind 1989 / begin 1990 trokken de directies van Nivij het Noorden en Uniferro de conclusie, dat samengaan beter was dan alleen doorgaan. Na akkoord van de aandeelhouders was de fusie op 23 december 1991 een feit.

 

Lees meer...

dinsdag 7 december 2021

Logistiek Manager Thijs Geerling in gesprek met Jan Kraaijeveld van Slimstock

Ferney is dé full-service ijzerwaren inkoopcombinatie met sterke eigen merken, voor groothandels in de bouw en industrie. Met manager logistiek Thijs Geerling bespreekt Slimstocks voorraadexpert Jan Kraaijeveld het onderwerp voorraad en logistiek in die mengeling van de verschillende activiteiten.

Lees meer...

woensdag 1 december 2021

Simon Brandhorst - Afscheid na bijna een halve eeuw Ferney

Op 11 januari 1973 solliciteerde er een  zenuwachtige 17-jarige jongen uit Middenmeer bij het zojuist gefuseerde Nivij ’t Noorden. ”Goedemiddag meneer, ik ben Simon Brandhorst, aangenaam”. De toenmalige directeur, de heer Speets, had slechts twee vragen tijdens het sollicitatiegesprek: “Hoe is het met je rug en weet je wat een hamer, een zaag en een beitel is?”

Lees meer...

dinsdag 23 november 2021

Doortje, van stagiaire tot artwork verantwoordelijke

Tijdens het laatste jaar van haar opleiding aan het Horizon college in Hoorn (opleiding media vormgeving niveau 4) zocht Doortje voor september 2020 een stageplek. Door corona was deze niet makkelijk te vinden. Via de lijst met stageplekken op school vond ze Ferney en solliciteerde op de openstaande plaats, al wist ze niet precies wat Ferney inhield. “Als je niet met de bouw bezig bent, is het lastig te begrijpen wat Ferney doet”, aldus Doortje.

Lees meer...

donderdag 11 november 2021

Kelfort toolbox training valbeveiliging bij Wijngo Holland BV

Voor de medewerkers en klanten van onze leden is een Kelfort toolbox training valbeveiliging ontwikkeld. Ondertussen is de training bij alle vier locaties van Wijngo Holland B.V. aan geïnteresseerde klanten gegeven.

Lees meer...

vrijdag 29 oktober 2021

Ferney bezoekt A+A beurs

Deze week bezochten onze inkopers William Bakker en Suzanne van der Lee de A+A beurs in Düsseldorf om de vele noviteiten op het gebied van PBM te bekijken. 

Lees meer...

woensdag 7 juli 2021

Medewerkers Ferney volgen training bij Bostik Benelux B.V.

Lees meer...