Een breed assortiment

Het assortiment van Ferney bestaat uit ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk en materialen voor de bouw en industrie. Ferney heeft drie sterke eigen merken: Kelfort, Oxloc en Ironside. Daarnaast leveren wij producten van veel A-merken binnen de ijzerwarenbranche. Hiermee bieden wij een zeer compleet assortiment van maar liefst 1,5 miljoen artikelen! Ferney volgt actuele ontwikkelingen in de markt op de voet en breidt het assortiment uit als daar vraag naar is.

 

Een breed assortiment

Het assortiment van Ferney bestaat uit ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk en materialen voor de bouw en industrie. Ferney heeft drie sterke eigen merken: Kelfort, Oxloc en Ironside. Daarnaast leveren wij producten van veel A-merken binnen de ijzerwarenbranche. Hiermee bieden wij een zeer compleet assortiment van maar liefst 1,5 miljoen artikelen! Ferney volgt actuele ontwikkelingen in de markt op de voet en breidt het assortiment uit als daar vraag naar is.

 

Kelfort biedt een breed assortiment aan kwaliteitsproducten die zijn afgestemd op professioneel gebruik in de bouw en industrie. Kelfort producten zijn sterk en efficiënt toepasbaar, voor een optimaal resultaat. Van kit, purschuim en lijm tot bevestigingsmiddelen, kabelhaspels, bouwlampen en trappen: Kelfort heeft voor elke klus de juiste oplossing!

Kelfort website

Met het bouwbeslag van Oxloc beschikt Ferney over een sterk en kwalitatief hoogwaardig merk, dat kan concurreren met alle A-merken. Oxloc levert bouwbeslag voor bedrijven in herstel, renovatie en onderhoud. Het assortiment van Oxloc bestaat onder meer uit goedgekeurd veiligheidsbouwbeslag, veiligheidssloten, driepuntssluitingen, profielcilinders en veiligheidsproducten voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen en het SKG*** certificaat. Ontdek Oxloc, op Oxloc.nl!

Oxloc website

Ironside staat voor professioneel en hoogwaardig handgereedschap tegen een gunstige prijs. Het gereedschap van Ironside wordt geproduceerd door A-merk-fabrikanten en is verkrijgbaar in veertien West- Europese landen. Ferney is de enige Nederlandse inkooporganisatie die het merk mag voeren. Door het ergonomische ontwerp is het gereedschap geschikt voor professionele gebruikers die hoge eisen stellen aan veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Ironside geeft levenslangegarantie op al het handgereedschap. Ontdek het gehele assortiment op ironside.nl!

Ironside website

Wat leveranciers over ons zeggen

Samen met de leden van Ferney focust Makita zich op maximale klanttevredenheid. Dit beleid wordt al sinds jaar en dag gevolgd. Het is er mede de oorzaak van dat het marktaandeel van Makita nog steeds stijgende is. Door de recente uitbreiding met leden in de bouwmaterialenhandel verwacht ik dat Ferney een nog grotere rol op de Nederlandse markt gaat spelen.
Gert Harrewijn, Key Accountmanager  Makita

Onze samenwerking is hecht, intensief en gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Ferney geeft naar mijn mening werkelijk en oprecht invulling aan het begrip partnership. Dat is bij Ferney geen holle frase maar wordt gemeend toegepast. We hebben dus echt het gevoel deel uit te maken van de Ferney familie en hopen dat nog vele jaren te mogen blijven. De organisatie is transparant en op zoek naar een win-win situatie voor leden en leveranciers.
Jaap het Jonk, Sales and Purchase Director  Gebu Volco

De samenwerking met de mensen van Ferney is al sinds jaar en dag zeer prettig, er is echt een streven naar een win-win situatie. We zijn elkaars partners en dat is bij Ferney geen loze kreet. Als organisatie stelt Ferney aan de eigen merken hoge eisen. Zo zijn bijvoorbeeld de Kelfort purschuimen van absolute topkwaliteit en die worden dan ook terecht als zodanig ervaren. Ferney kiest bij het eigen merk dan ook niet voor de korte termijn van een mindere kwaliteit tegen de prijs die daarbij hoort, maar voor de lange termijn waarbij de leden en hun klanten erop kunnen vertrouwen dat men met een Kelfort product A-kwaliteit in handen heeft.
Peter Blansjaar, Key Accountmanager  CPG Nederland

Reeds jarenlang hebben wij een intensieve en goede relatie met Ferney en uiteraard haar leden. Ferney ziet als geen ander het belang in van de driehoeksverhouding: inkoopcombinatie – leden – leveranciers. Vele activiteiten hebben hier al tot een vruchtbare samenwerking mogen leiden. Zowel de eigen merken als de A-merken zorgen voor een mooie assortimentsmix waarmee de leden volop de markt bewerken. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met Ferney en haar leden een mooie en succesvolle toekomst in gaan.
Arthur de Ruiter, Algemeen Directeur  AMI BV

Wij hebben een langdurige en succesvolle samenwerking met Ferney en haar leden. De basis van dit succes is een optimale samenwerking op het gebied van category management, marketing, digital, sales en supply chain, waarbij ons team met specialisten intensief samenwerkt met Ferney en perfect aansluit bij onze pay off "better results through knowledge"!
Dirk Vermeulen, Sales Manager Benelux  Bostik Benelux B.V.